Liittokokous 2020

Liittokokous 2020 suunnittelupalaveri pidettiin 13.11. Helsingissä. Mukana tapahtumassa Matti Niiranen, Risto Löppönen, Pekka Huovila, Tiina Raninen ja Sakari Vänttinen.

Huom! Infotilaisuus kaikille liittokoukseen osallistuville toimijoille Savonlinnassa 26.3. Seurakuntakeskuksessa klo 10-16.


___________________________________________________

Suunnittelutilanne 24.11.2018

Sopimukset liiton ja liiton välisistä työn- ja vastuunjaoista allekirjoitettiin vuoden 2017 puolella. Suunnittelua on jatkettu sen jälkeen kahdessa suunnittelukokouksessa. Liittokokous kaikkine tapahtumineen ja majoituksineen järjestetään Savonlinnassa 3.-5.6.2020 Savonlinnasalissa, Casinolla ja muualla kaupungin alueella.

Odottelemme Savonlinnaan useaa sataa kokousvierasta ja lupaamme pitää heistä Hyvvee huolta.

Liittokokous jakautuu kolmeen osioon oheistapahtumineen

  1. Keskiviikkona 3.6. on kokousväen saapumispäivä sisältäen piirin järjestämiä oheistapahtumia ja rennon illallistilaisuuden ohjelmineen.
  2. Torstaina 4.6. otetaan kokousvieraita vastaan vielä aamupäivän ajan. Puolen päivän seudussa nautitun lounaan jälkeen alkaa varsinainen liittokokous Savonlinnasalissa. Samoissa tiloissa vietetään illalla ohjelmallista iltajuhlaa.
  3. Perjantaina 5.6. liittokokous jatkuu puoleen päivään saakka, jonka jälkeen nautitaan päätöslounas.

Oheistapahtumat

Tapahtumien kohteina ovat risteilyt Saimaalla sekä kierrokset Olavinlinnassa sekä risteilyt myös Punkaharju-Kerimäki maisemissa.

Perinteinen Patina Seniori-Golfkisa on keskiviikkona 3.6. Kerigolf-kentällä. Kisan järjestelyistä vastaa Tiina Raninen, jolta saa lisätietoja.