2023 Liittokokous

Senioriliiton 28. liittokokous pidettiin Savonlinnassa 6.–8.6. kauniin sään varmistaessa mukavan kokemuksen osanottajille. 83 talkoolaista hoitivat tehtävänsä erinomaisesti ja saivat runsaasti kiitosta kokousvierailtamme. Yhteensä osallistujia oli 420. Lupauksemme pitää heistä Hyvvee Huolta toteutui 100 %:sti, kun kiperissäkin kysymyksissä osanottajien pulmat pystyttiin ratkaisemaan parhain päin. Kokous päättyi komeasti Hyvvee Huolta -kuoromme esittämään lauluun Pidä huolta ja yhdessä laulettuun Maamme-lauluun.

Kokouksessa hyväksyttiin valtuuston selonteko liiton toiminnasta ja taloudesta kuluneelta liittokokouskaudelta ja esitys kauden 2023-2026 talouden ja toiminnan suuntaviivoiksi sekä liiton uudet säännöt ja mallisäännöt yhdistyksille.
Liiton teema uudelle kaudelle on Elämäniloa ja voimaa!

Liiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Kari Kantalainen Turun kansallisista senioreista.
Varapuheenjohtajiksi valittiin Nyky Vanhanen Lappeenrannasta ja Paavo Peltosaari Järvenpäästä.
Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Esa Anttonen Kajaanista ja varapuheenjohtajaksi Anja Hänninen Keravalta.

Valtuusto valitsi liitolle kahdeksan hengen hallituksen, ja valituksi tuli myös piiristämme ehdolla ollut Risto Hämäläinen, jonka varahenkilö on Kymen piiristä Seppo Lehtonen. 32 hengen valtuustossa piiriämme edustaa Ritva Kilpeläinen ja varalla Jouko Nousiainen.